Τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων Αισθητικής του CDA College


Με λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων Αισθητικής του CDA College παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, του Επισκόπου Νιτρίας Νικόδημου, του αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας Κώστα Κακουλή, εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και των εκπροσώπων των συνεργαζόμενων εταιρειών  το πρωί στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Λευκωσία.

Στην αρχή έγινε αγιασμός από τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νιτρίας κ. Νικόδημο και σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του CDA College κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφαση εν μέσω πανδημίας να ενισχύσει το Τμήμα Αισθητικής του Κολεγίου με καινούργια εργαστήρια Αισθητικής, προηγμένης τεχνολογίας για την καλύτερη εκπαίδευση των φοιτητριών του και την άρτια εξειδίκευση των φοιτητών σε σύγχρονες μεθόδους. Επεσήμανε δε ότι το CDA College είναι το μοναδικό Κολέγιο με παραρτήματα σε 4 πόλεις και τις μεγαλύτερες σχολές Αισθητικής, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως μηχανήματα Laser και IPL.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ Γιωρκάτζης, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων Αισθητικής, συνεχάρη τη διεύθυνση του Κολεγίου για την πρωτοβουλία του και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τους χώρους του Κολεγίου.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους νέους χώρους και στα σύγχρονα εργαστήρια, το χημείο, το εργαστήριο Μακιγιάζ και στο εργαστήριο IPL και Laser όπου οι καθηγητές και φοιτήτριες Αισθητικής του Κολλεγίου, τους επεξήγησαν το περιεχόμενο του προγράμματος.

Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με δεξίωση προς τους παρευρισκόμενους.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1200