«1η Ημερίδα Φοιτητικής Μέριμνας και Επαγγελματικής αποκατάστασης» του CDA College


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η "1η Ημερίδα Φοιτητικής Μέριμνας και Επαγγελματικής αποκατάστασης" που διοργάνωσε το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Κολεγίου CDA την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 από τις 10.00- 12.00 το πρωί στην βιβλιοθήκη και Καφετέρια του Κεντρικού κτιρίου στη Λευκωσία (Πλατεία Ελευθερίας).

Οι φοιτητές όλων των προγραμμάτων ενημερώθηκαν από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών για την δυνατότητα φοιτητικών δανείων και για θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες όπως η Lidl Cyprus ο Zorbas Bakeries (Φούρνοι Ζορπάς), η Rocket. Επίσης είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την νομοθεσία και να εγγραφούν στο Συμβούλιο Εγγραφής Κομμωτών & Κουρέων Κύπρου , η κα Βάκια Ιωαννίδου πρόεδρος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου συνομίλησε με τις φοιτήτριες Αισθητικής και το International Management Assistants ενημέρωσε για τις δράσεις του τους φοιτητές Διοίκησης Γραφείου.

Ενημέρωση έτυχαν για τις εκπτώσεις του PAMEUNi της νέας πλατφόρμας που συνεργάζεται το Κολέγιο και την εταιρεία You Dream. Η εταιρεία You dream δώρισε 2 πακέτα Seed Package αξίας 180 ευρώ έκαστο (περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα την προετοιμασία επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, personality test, 45-min session with specialized consultant, tips for successful interviews).

Παρουσιάσεις μακιγιάζ έγιναν από τις επαγγελματικές εταιρείες Kybella, και την Helen Seward Cyprus, η εταιρεία Korombilias Trading Ltd κλήρωσε δώρο για τους φοιτητές Κομμωτικής, το Euforia Wellness Center μασάζ αξίας 50 ευρώ και η εταιρεία Spatium Trading Cyprus δώρο για τις φοιτήτριες Αισθητικής

Επίσης οι παρευρισκόμενοι κληρώθηκαν για 3 κουπόνια για δωρεάν διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής (1η επίσκεψη) , αξίας 50 ευρώ το καθένα από τη Διατροφολόγο Χριστιάνα Ανδρέου και 2 κουπόνια για θεραπείες μαλλιών από το Κομμωτήριο Perfect Look Hair Salon

Επιπλέον γεύτηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα προσφοράς των Φούρνων Ζορπά, του Lidl, γνώρισαν νέες εταιρείες όπως την hlopps για υγιή σνακ, μάζεψαν βιβλία για να δωρισθούν στο PAWS - Protecting Animals Without Shelter για την φροντίδα αδέσποτων ζώων. Τέλος ενημερώθηκαν από το Καραισκάκειο ίδρυμα για την διαδικασία του δότη μυελού των οστών.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς/ εταιρείες/ συνδέσμους που στήριξαν την πρωτοβουλία του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας και κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της φοιτητικής μας κοινότητας.

*Νοείται ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid19 και οι συμμετέχοντες παρουσίασαν με την είσοδο τους safe pass




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










651