Μοίρασαν αγάπη στο Κολέγιο CDA Πάφου


Επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική μέρα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που διοργάνωσε τις 17/12/21 το Κολέγιο CDA Πάφου υπό τον τίτλο «Χριστούγεννα με αγάπη». Έγινε δειγματοληψία από το Καραϊσκάκειο για το μικρό Λούκα Σταύρου, για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών, με τη στήριξη της Mediwell. 

Άτομα έκοψαν τα μαλλιά τους και τα δώρισαν στο Καραϊσκάκειο για να γίνουν περούκες για άτομα που υποφέρουν από καρκίνο. Παράλληλα φιλοξενήθηκε φιλανθρωπικό bazaar με κατασκευές, στολίδια, βιβλία, αξεσουάρ, παιχνίδια, γλυκά και άλλα. Συμμετείχαν Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, Ερυθρός Σταυρός, ΠΑΣΥΚΑΦ και ΣΠΑΒΟ.  Τα έσοδα από τις πωλήσεις στο τραπεζάκι του Κολεγίου CDA Πάφου δόθηκαν στο Ταμείο Ευημερίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πάφου που βοηθά οικογένειες παιδιών που πρέπει να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό για θεραπεία, κ.α.

Οι φοιτητές κομμωτικής και αισθητικής παρουσίασαν ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα και μακιγιάζ. Θερμές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές και δωροθέτες SnackBox, Paradise Garden Center, Zorbas, Kybella, Helen Seward, Korobilias, Yellow Rose, Impophar, Imperial, Οινέας, Horattas Jewellery, Άντρη Ιωάννου, Easy Slim, Catwalk Modelling School.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1086