Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Κολεγίου CDA στη Λευκωσία


Στις 5 Ιουλίου 2022 διοργανώθηκε η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης του CDA College στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, παρουσία εκπαιδευτικών και κοινωνικών παραγόντων της πόλης. 

Στην αποφοίτηση αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου που επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 46 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 44 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Ακολούθως απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κυριάκος Χαραλάμπους και προσκλήθηκαν στο βήμα εκπρόσωποι των φοιτητών, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τη φοιτητική τους ζωή και ευχαρίστησαν το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό προσωπικό για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν για την σταδιοδρομία τους.

Στη συνέχεια, εγκαινιάστηκε ένας νέος θεσμός βράβευσης του προσωπικού και το Συμβούλιο του Κολεγίου τίμησε τον καθηγητή Δρα Γεώργιο Παπαέτη, για την πολύτιμη επιστημονική και ερευνητική προσφορά του, στην Ιατρική και την Παιδεία και την καθηγήτρια Κομμωτικής Μαρία Παΐση για το συγγραφικό της έργο και τη σημαντική προσφορά της στην Παιδεία. Επίσης δόθηκαν δύο υποτροφίες σε συνεχιζόμενους φοιτητές εις μνήμην της Αθανασίας Χριστοφόρου, ιδρυτικού στελέχους του Κολεγίου. Ακολούθησαν βραβεύσεις και δωροθετήσεις και η απονομή πτυχίων σε όλους τους απόφοιτους των προγραμμάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του Μεταπτυχιακού στην\ Διαχείριση του Στρες και Ευεξία στην Προαγωγή Υγείας, του πτυχίου Αστυνομικών σπουδών, του Ανώτερου Διπλώματος της Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1,2 και 3 χρόνων), του Πτυχίου της Αισθητικής, του Travel and Tourism Administration, και του Information and Communication Technology σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Το Κολέγιο εύχεται σε όλους τους αποφοίτους του καλή σταδιοδρομία και καλές επιτυχίες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1013