Επιτυχία Κολεγίου CDA: Αξιολόγηση του προγράμματος “Make up & Nail Artist” σε ένα έτος


Το Κολέγιο C.D.A. ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα «Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Ονυχοτεχνική» (Make up & Nail Artist, 1 Έτος, 60 ECTS, Πιστοποιητικό)» πέτυχε την Αξιολόγηση από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε) σε όλες τις πόλεις.

Ανάμεσα στους στόχους του Προγράμματος είναι η μετάδοση επαγγελματικών γνώσεων και τεχνικών στις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής, η παροχή των απαραίτητων εφοδίων που εξασφαλίζουν την άρτια εκπαίδευση/ κατάρτιση για την επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη, η ενημέρωση για τις διάφορες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής και η αποτελεσματική εφαρμογή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η οποία θα τους εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία.

Μερικά από τα διδασκόμενα μαθήματα είναι το Επαγγελματικό Μακιγιάζ και το Μακιγιάζ μεταμορφώσεων, το Nail Art & Design, τα Προσθετικά υλικά και ειδικά εφέ, το Μάρκετινγκ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Εισαγωγή στη Φωτογραφία.

Μελλοντικές προοπτικές των αποφοίτων:

•      Επαγγελματίες Make-up Artists

•      Nail Artists (Τεχνίτες Νυχιών)

Χώροι απασχόλησης:

•     Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Τηλεόραση)

•     Θέατρο, σινεμά

•     Ινστιτούτα Αισθητικής / ομορφιάς

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του κολλεγίου  www.cdacollege.ac.cy  ή στον παγκύπριο αριθμό τηλεφώνου 77770232.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










904