Εργαστήρι Κυπριακών Ψωμιών στη Σχολή Επισιτιστικών Τεχνών του KES College


Τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Επισιτιστικών Τεχνών του KES College διοργάνωσαν εργαστήρι Κυπριακών Ψωμιών στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των φοιτητών με κύριο και βασικό στόχο να γνωρίσουν τον τομέα αυτό ως επίσης και να τους δοθεί η δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να γίνουν επαγγελματίες στο χώρο αυτό.

Στο KES College προσκαλούνται συχνά επιλεγμένοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες για να παρουσιάσουν ειδικά σεμινάρια και εργαστήρια από το χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται ώστε οι φοιτητές να έχουν μια πολυεπίπεδη γνώση και εκπαίδευση.

Το εργαστήρι αυτό διοργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Σάββας Χατζηγιώρκης και Υιοί ΛΤΔ που εξειδικεύεται στην παραγωγή αλευριών και έχει την μεγαλύτερη γκάμα αλευριών στην Κύπρο. Η εταιρεία αυτή έχει καταφέρει διαχρονικά να συνδέσει το όνομά της με την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την άρτια εξυπηρέτηση.

Ο αρχιεκπαιδευτής της εταιρείας κ. Γιώργος Τζωρτζής μαζί με τους εκπαιδευτές του Κολλεγίου Μ.Προδρόμου και Α.Νικολάου πραγματοποίησαν ένα ολοήμερο εργαστήρι κατανόησης της ποιότητας των αλευριών με την ετοιμασία διαφόρων παρασκευασμάτων από την κυπριακή αρτοποιία.

Το εργαστήρι αυτό έδωσε ουσιαστικά στους φοιτητές όλα τα αναγκαία εφόδια και τις δεξιότητες που χρειάζονται βγαίνοντας στην αγορά εργασίας.

Στο τέλος, όλοι μοιράστηκαν εμπειρίες και δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες και κάποιες διαδικασίες.

Μαθαίνοντας δίπλα από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, οι φοιτητές του KES College διδάσκονται τις κλασσικές τεχνικές μαγειρικής αλλά και τις σύγχρονες, καινοτόμες τεχνικές στο αντικείμενο.

Παρά το ότι ο χώρος της εστίασης είναι σκληρός και δύσκολος, εντούτοις, οι φοιτητές του KES College εκπαιδεύονται κατάλληλα ώστε τα οφέλη που αποκομίζουν να είναι σίγουρα και σταθερά όταν θα  απασχοληθούν στον τομέα αυτό.

Τα Προγράμματα Σπουδών των Γαστρονομικών Τεχνών του KES College αποτελούν έναν πρότυπο χώρο με εξαιρετικούς εκπαιδευτές και αδιαμφισβήτητη διαχρονικά ποιότητα στη γνώση που παρέχουν. Η εκπαίδευση που ακολουθείται από το 1995, στηρίζεται στην ίδια μεθοδολογία που ακολουθούν τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια Γαστρονομίας στον κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία Σάββας Χατζηγιώρκης και Υιοί ΛΤΔ από το KES College!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










900