Συνεργασία C.D.A College με την Κάρτα Πλησίον


Το Κολέγιο C.D.A College ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Κάρτα Πλησίον. Η Κάρτα Πλησίον  παρέχει σε όσους εργάζονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και κοινωνικής ευημερίας, το ΓεΣΥ και την Εθνική Φρουρά εκπτώσεις εντός καταστημάτων. Η Κάρτα Πλησίον συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες εταιρείες σε όλη την Κύπρο για να συμμετάσχουν προσφέροντας στα μέλη μας εκπτώσεις μέσω της Κάρτας Πλησίον.

Γκάμα εκπτώσεων

Η Κάρτα Πλησίον παρέχει αποκλειστικές εκπτώσεις από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έως τοπικές επιχειρήσεις. Οι εκπτώσεις δεν είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό αλλά μόνο σε μέλη της Κάρτας Πλησίον. Θα βρείτε εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως ρούχα, εστιατόρια, καφετέριες, φαγώσιμα, κολλέγια και πολλά άλλα. Για παράδειγμα μέλη της Κάρτας Πλησίον δικαιούνται 15% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα Starbucks παγκύπρια.

Η Κάρτα Πλησίον είναι εξατομικευμένη για κάθε μέλος και κοστίζει μόλις €9.99 για 2 χρόνια πρόσβαση στην εκπληκτική γκάμα εκπτώσεων που ανανεώνεται συνεχώς. Με κάθε εγγραφή μέχρι και τέλος Νοεμβρίου θα λαμβάνετε και εκπτωτικά κουπόνια για τα εστιατόρια Fridays τα οποία λήγουν μέσα του Δεκέμβρη. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!  

Όλοι οι φοιτητές του Κολεγίου C.D.A Παγκύπρια, οι οποίοι ανήκουν στις πιο κάτω επαγγελματικές ομάδες μπορούν να επωφεληθούν της Κάρτας Πλησίον




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










865