CIIM: Ανέστειλε άμεσα τα μαθήματα που προσφέρονται στη Λευκωσία και στη Λεμεσό


Το CIIM – Cyprus International Institute of Management, ανκοινωνει ότι "με γνώμονα πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια των φοιτητών και εργαζόμενων, ανέστειλε άμεσα τα μαθήματα που προσφέρονται στη Λευκωσία από την 11 Μαρτίου και στη Λεμεσό από την 13 Μαρτίου σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Το CIIM ανταποκρίθηκε άμεσα στις νέες συγκυρίες και ως Ακαδημαϊκό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους εργαζόμενους, καθηγητές και φοιτητές. Έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο σύμμαχο των δύσκολων εποχών το διαδίκτυο για συνέχιση των μαθημάτων εξ αποστάσεως εκ του ασφαλούς.

Συγχρόνως, το CIIM έδωσε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους που είναι γονείς μικρών παιδιών ή που έχουν χρόνια προβλήματα υγείας να εργαστούν από το σπίτι, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της πληροφορικής και επικοινωνίας, ενώ διατηρεί προσωπικό ασφαλείας εντός των εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα τις ώρες που το ινστιτούτο είναι κλειστό, απολυμαίνονται οι εγκαταστάσεις, διότι για εμάς η πρόληψη είναι ο καλύτερος οδηγός. 

Οι προγραμματισμένες προσεχείς εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, και θα  αναπρογραμματιστούν  όταν λάβουμε νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι μέρος της εκπαίδευσης και γι’ αυτό , μεταλαμπαδεύουμε και  στους φοιτητές μας αυτές τις αξίες: να είναι υπεύθυνοι όχι μόνο ως επαγγελματίες αλλά και ως άνθρωποι. Γι’ αυτό και ανταποκρινόμενοι άμεσα κάναμε όλες εκείνες τις προσαρμογές που απαιτούνται για να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο στο ύψιστο δυνατό επίπεδο υπό ασφαλείς συνθήκες για όλους τους εμπλεκομένους, φοιτητές, καθηγητές και άλλους εργαζομένους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










655