Τελετή Αποφοίτησης 2022 του CTL Eurocollege


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιουλίου 2022, η Τελετή Αποφοίτησης του CTL Eurocollege στη Λεμεσό. Παράλληλα με τους Τίτλους Σπουδών, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αριστεύσαντες Φοιτητές του Κολλεγίου

Το παρόν τους στην Τελετή Αποφοίτησης έδωσαν ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, καθώς και η κα Κλειώ Σαββίδου, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, εξήρε τον κοινωνικό ρόλο τού  Κολλεγίου, αλλά και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας της πόλης και ευχήθηκε επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους.

Η κα Σαββίδου με τη σειρά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ουσιαστική πρόοδο του CTL Eurocollege και στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρει.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Διευθυντής Διοίκησης τού Κολλεγίου κ. Λάκης Παπαθωμάς, αφού συνεχάρη τους αποφοίτους, ανέφερε ότι το CTL Eurocollege θα συνεχίσει να παραμένει φωτεινός φάρος γνώσης και προσφοράς στην κοινωνία τής Λεμεσού, κάτι που  αδιάκοπα κάνει τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ η ίδια η μικρή κοινωνία και το περιβάλλον τού Κολλεγίου, πρόσθεσε, με το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό του Προσωπικό, θα αποτελούν πάντα το σπίτι και την οικογένεια τού κάθε φοιτητή!

Ακολούθως τόνισε, ότι η συνεχής και ατέρμονη εξέλιξη και ανάπτυξη στο CTL Eurocollege είναι το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας των διαφόρων Τμημάτων του, που αποτελούν την πεμπτουσία των στόχων και προσπαθειών τού Κολλεγίου, αλλά και τη θεμελιώδη αρχή της ύπαρξης του.

Για ακόμα μια φορά ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλους τους αποφοίτους μας, με μια λαμπρή σταδιοδρομία και επαγγελματική ανέλιξη!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1029