Π. Αντωνίου: Η ΕΕΥ κάλυψε τις περισσότερες από τις 530 αντικαταστάσεις που κατέθεσε το ΥΠΠΑΝ για Δευτέρα


*Πέραν των 320 θέσεων αφορούν τη Δημοτική, Νηπιαγωγεία και Ειδική. Δεν έχουν καλυφθεί οι 61 στη Δημοτική και 16 σε Νηπιαγωγούς.

*Υπάρχουν και περίπου 90 αδιάθετες θέσεις στη Μέση που δεν δημιουργούν ουσιαστικό πρόβλημα

Ο Πρόεδρος της ΕΕΥ, Παναγιώτης Αντωνίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι έχουν προχωρήσει στην κάλυψη των περισσοτέρων από τις πέραν των 530 αντικαταστάσεων που το ΥΠΠΑΝ κατέθεσε ότι έχει για αύριο, Δευτέρα. Πέραν των 320 θέσεων αφορούν την δημοτική εκπαίδευση, νηπιαγωγεία και ειδική εκπαίδευση, είπε, εκ των οποίων δεν έχουν καλυφθεί οι 61 στην δημοτική εκπαίδευση και 16 σε νηπιαγωγούς. Ωστόσο, ανέφερε, υπάρχουν διαβεβαιώσεις από το ΥΠΠΑΝ πως δεν θα υπάρξει κενό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και θα χρησιμοποιούν εκπαιδευτικοί από το πρόγραμμα ΔΡΑ.Σ.Ε (Δράσεις Σχολικής Ένταξης).

Υπάρχουν, συνέχισε, και περίπου 90 αδιάθετες θέσεις στη Μέση Εκπαίδευση που όμως δεν δημιουργούν ουσιαστικό πρόβλημα.

Ο κ. Αντωνίου σημείωσε ότι οι αντικαταστάσεις γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο. Σημείωσε ότι υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα την Παρασκευή για μισή ώρα αλλά είχε επεκταθεί η ώρα υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 5 το απόγευμα. Γενικά, είπε, είναι μειωμένο το ενδιαφέρον για αντικαταστάσεις.

Ανέφερε επίσης ότι αύριο, Δευτέρα η διαδικασία των αντικαταστάσεων θα επαναληφθεί, ανάλογα και πάλι με τις ανάγκες που θα τους δώσει το ΥΠΠΑΝ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1560