Για 2η μέρα τα παιδιά του Δημοτικού Αγίας Μαρίνας δεν πήγαν στο σχολείο


Για δεύτερη μέρα κρατάνε τα παιδιά τους  μακριά από το σχολείο οι γονείς των μαθητών του Περιφερειακού Δημοτικού  στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς. Οι γονείς ισχυρίζονται πως η διευθύνουσα δεν είναι συνεργάσιμη ούτε  με τα παιδιά τους ούτε και με τους ίδιους και ότι από το γεγονός αυτό επηρεάζεται  άμεσα η πρόοδος των παιδιών τους γι αυτό και ζητούν τη μετακίνηση της από το σχολείο.

Οι γονείς των  59 μαθητών που προέρχονται από τις κοινότητες Αγία Μαρίνα , Γιαλιά και Νέα Δήμματα απέρριψαν  τις χθεσινές προτροπές του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκου Χατζηγιάννη και των επιθεωρητών Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΑΝ, για να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο και τα πρωτάκια  να μπούνε για πρώτη φορά στη τάξη τους. Σήμερα εξακολουθούν να δηλώνουν πως εάν το Υπουργείο δεν απομακρύνει τη διευθύνουσα δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Στο μεταξύ σήμερα κάποιοι γονείς πήγαν το πρωί στο σχολείο και διαπίστωσαν πως από τους πέντε δασκάλους που διορίστηκαν γι αυτή τη σχολική χρονιά μόνο δύο παρουσιάστηκαν.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










704