«Όλοι μαζί μπορούμε…» στο Δημοτικό Σχολείο ΔΡΑΣΕ Πάφου Ζ΄ Αγίου Κενδέα


Την 20η Νοεμβρίου, διεθνή ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού επέλεξαν το Δημοτικό Σχολείο ΔΡΑΣΕ Πάφου Ζ΄ Αγίου Κενδέα και η Μονάδα του Δημοτικού Σχολείου ΔΡΑΣΕ Πάφου Γ΄(ΚΑ) Αποστόλου Παύλου για να συνδιοργανώσουν τη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε».

Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες γλωσσικές δραστηριότητες και παιχνίδια γνωριμίας, μάθημα φυσικής αγωγής, θεατρικό παιχνίδι σε συνεργασία με τη θεατρολόγο κ. Βαλεντίνη Πολυκάρπου καθώς και μάθημα μαγειρικής και εικαστικών. Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν σε συνδιδασκαλία των δύο Μονάδων των συνεργαζόμενων σχολείων με τμήματα του Δημοτικού Σχολείου ΔΡΑΣΕ Πάφου Ζ΄ Αγίου Κενδέα, στέλνοντας το μήνυμα για ίσα δικαιώματα των παιδιών στην εκπαίδευση, στην ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον και στις σχολικές δραστηριότητες.

Ως επιστέγασμα της δράσης, τα παιδιά δημιούργησαν ένα μεγάλο πανό στο οποίο έγραψαν συνθήματα για τα δικαιώματά τους και εξέφρασαν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Το πανό τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση του σχολείου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1441