Γ΄Δημοτικό Παλουριώτισσας: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας


Το Γ΄Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου για την περίοδο από 07/01/2020  μέχρι  10/04/2020  για (5) διδακτικές περιόδους την ημέρα.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Δασκάλου Γενικής ή Ειδικής Αγωγής ή συναφούς κλάδου παιδαγωγικών.

Τα πιο κάτω επιπρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα:

1.Πτυχϊο Εκπαιδευτικού/ής Ψυχολόγου

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να προσκομίσουν στο σχολείο το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 18/12/2019 στο e-mail/fax: dim-palouriotissa3@schools.ac.cy / 22877102.

Η πρόσληψη Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου.

Η αντιμισθία του/της Σχολικού/ής Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε διδακτική περίοδο. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού/ής και του σχολείου. Τα ακριβή καθήκοντα θα καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για την πιο πάνω θέση θα ήταν χρήσιμο να μελετήσουν το εγχειρίδιο με θέμα: «Η συμβολή του Σχολικού Συνεργάτη στη στήριξη μαθητών υψηλής ευαλώτητας – προγράμματα Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης (Ο.Α.Π) Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το εγχειρίδιο αυτό θα το βρείτε στην ιστοσελίδα:

http://www.moec.gov.cy/dme/programmata/scholiki_paravatikotita/encheiridia.html.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1314