Δεντροφύτευση στο Α΄ Δημοτικό Αγίου Αθανασίου


Σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία οι μαθητές του Α΄ Δημοτικού Αγίου Αθανασίου προχώρησαν σε δεντροφύτευση στις 18/12/2019 στον χώρο του σχολείου τους σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα 300 000 trees in Limassol.

Η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία ήταν έμπνευση των εκπαιδευτικών και του Διευθυντή του Α΄Δημοτικού Αγίου Αθανασίου, οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ομάδα 300000 δέντρα για τη Λεμεσό και οργάνωσαν τη δεντροφύτευση την οποία συνεπικουρούν ο Σύνδεσμος Γονέων του Σχολείου. Τα έξοδα για τη δράση αυτή καλύφθηκαν από το Σχολείο με εισφορές, τον Σύνδεσμο Γονέων και από τους εθελοντές της Ομάδας 300000 δέντρα για τη Λεμεσό.

Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν παιδιά από όλες τις τάξεις του Σχολείου και τα δέντρα που φυτεύτηκαν αναμένεται ότι θα αποδώσουν σε σκιά και αισθητική του χώρου τα επόμενα τρία χρόνια. Η συγκεκριμένη δεντροφύτευση ήταν η τρίτη της Ομάδας 300000 δέντρα για τη Λεμεσό και η πρώτη σε συνεργασία με σχολείο. Στόχος της Εθελοντικής Ομάδας 300,000 για τη Λεμεσό είναι η συνεργασία και μέ άλλα σχολεία και θεσμούς για δεντροφυτεύσεις σε όλη τη Λεμεσό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1170