Α΄ Δημοτικό Δρομολαξιάς: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη


Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Δρομολαξιάς προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου για την περίοδο από 10/02/2020 μέχρι τις 10/04/20.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Παιδαγωγικών Δημοτικής ή Πτυχίο Ψυχολογίας. Επιπρόσθετα προσόντα (MA στα παιδαγωγικά ή τη ψυχολογία) θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν στο σχολείο το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι την Τρίτη 04/02/20 στο fax: 24816224 ή στο email:                                   dim-dromolaxia1-lar@schools.ac.cy.  Οι ενδιαφερόμενοι/νες για πρόσληψη παρακαλώ όπως επισυνάψουν:

  1. Βιογραφικό Σημείωμα.
  2. Βεβαίωση Λευκού Ποινικού Μητρώου
  3. Βεβαίωση μη καταδίκης για σεξουαλική εκμετάλλευση ή κακοποίηση παιδιών σύμφωνα με το σχετικό νόμο για καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.
  4. Αντίγραφο του Πτυχίου τους

Η πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου στις 05/02/20 και 06/02/20. Η αντιμισθία του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε διδακτική περίοδο (1 διδακτική περίοδος = 40').  Η ημερήσια απασχόληση του σχολικού συνεργάτη θα έχει διάρκεια επτά (7) διδακτικές περιόδους. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού και του σχολείου.

Τα ακριβή καθήκοντα και οι διδακτικές περίοδοι απασχόλησης θα καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










973