«Ενημερώνω για τον κορωνοϊό»: Τα σχολεία μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα


Τα Δημοτικά Σχολεία Παλουριώτισσας Β΄ (ΚΒ) και  Αγίου Ιωάννη Λευκωσίας πραγματοποίησαν Διαγωνισμό Αφίσας και παραμυθιού με θέμα:

«Ενημερώνω για τον κορωνοϊό»: Τα σχολεία μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Μέσα στη νέα πραγματικότητα που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων Παλουριώτισσας Β΄ (ΚΒ) και Αγίου Ιωάννη Λευκωσίας διοργάνωσαν διαγωνισμό για δημιουργία αφίσας με σύνθημα «Ενημερώνω για τον κορωνοϊό».

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αφίσες και των δύο σχολείων και να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους. Τρεις αφίσες από κάθε σχολείο πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις και παρουσιάζονται πιο κάτω. Όλες οι αφίσες του διαγωνισμού είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του κάθε σχολείου.

Παράλληλα με αυτόν τον διαγωνισμό τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Παλουριώτισσας Β΄ έγραψαν και τα δικά τους παραμύθια σχετικά με το θέμα «Μένουμε σπίτι». Στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορείτε να τα διαβάσετε. Το πιο αγαπητό παραμύθι είχε τίτλο: «Πόσες μέρες θα περάσουν;»

Μήνυμα των παιδιών είναι να συνεχίσουμε να μένουμε σπίτι. Στέλνοντας τα ίδια αυτό το μήνυμα από το σπίτι τους, συνεχίζουν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευσή τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άλλη καθημερινότητα από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Έτσι θα πετύχουμε να βγούμε όλοι νικητές και να ξανασυναντηθούμε γεροί, υγιείς και δυνατοί.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2059