Πανελλήνια πρωτιά για Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου ΔΡΑΣΕ Αγίου Κενδέα


 Πρώτο πανελλήνιο βραβείο εξασφάλισε το Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου Αγίου Κενδέα στον 4ο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό 2019-20 «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον», που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι μαθητές της Ε΄ τάξης (σχολικής χρονιάς 2019-20) του Ζ΄ Δημοτικού Σχολείου Πάφου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Γιώργου Γεωργίου εξασφάλισαν:

Πρώτο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία «Ιστοσελίδες» με τίτλο: «Ποντιακή γη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του διαγωνισμού ξεκίνησαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-20 και ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν σχολεία όλων των βαθμίδων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια.

Λόγω των φετινών συνθηκών και περιορισμών, η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης στη Θεσσαλονίκη δε θα πραγματοποιηθεί. Δεν αποκλείεται -αν οι συνθήκες το επιτρέψουν- να πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση με τη λήξη του σχολικού έτους.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










964