Αντ. Βρασίδα: Διαβεβαιώνω για το ήθος, την εργατικότητα και τις ικανότητες της Μύριας Βασιλείου


Με γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος Διδασκαλικής Κίνησης ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Αντώνης Βρασίδα αναφέρει:

«Χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα και πράξεις, η ΠΟΕΔ καλείται επίσημα από σήμερα, υπό τη νέα σύνθεση των συλλογικών της οργάνων, να τιμήσει την εμπιστοσύνη και τη ψήφο των συναδέλφων στις πρόσφατες εκλογές.

Ως πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θέλω να ευχηθώ προς όλα τα μέλη της ηγεσίας και των υπολοίπων σωμάτων της Οργάνωσης, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ιδιαίτερα θέλω να απευθυνθώ προς τα στελέχη της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και να τους καλέσω μέσα από τη ΔΟΥΛΕΙΑ, την ΥΠΟΜΟΝΗ, την ΕΠΙΜΟΝΗ και το ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, να τιμήσουν την Παράταξη, την ΠΟΕΔ και γενικότερα τον Κλάδο.

Ιδιαίτερες ΕΥΧΕΣ και ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς την αγαπητή ΡΕΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόλαβε ως πρόεδρος της ΠΟΕΔ να βάλει το δικό της στίγμα στην πορεία της Οργάνωσης. Η αποχώρηση της από την προεδρία μας λυπεί αλλά η υπόσχεση της για παραμονή στην πρώτη γραμμή μας δυναμώνει.

Επιμένουμε στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ και στη νέα πνοή, με ανθρώπους που δικαιούνται να αναλάβουν θέσεις και ευθύνες. Το βάθος, η ικανότητα των στελεχών μας, αποτελεί μια κινητήριο δύναμη που μας επιτρέπει να υλοποιούμε τις διακηρύξεις μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θέλω υπεύθυνα να διαβεβαιώσω για το ΗΘΟΣ, την ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ της ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΟΕΔ, της ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ένα καταξιωμένο στέλεχος που μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία μπορεί να κάνει την διάφορα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το σύνολο των στελεχών της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ που ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη να υπηρετήσουν την ΠΟΕΔ και τον Κλάδο από διάφορες επάλξεις, είτε σε επαρχιακό είτε σε κεντρικό επίπεδο.

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ σε όλους, με στόχο να μιλούν για εμάς τα έργα και οι κατακτήσεις μας»".

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1133