Δημοτικό Λατσιών Α’: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας ΟΑΠ


Το Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Α’ προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου για την περίοδο από 14/12/2020 μέχρι  22/12/2020  για 5 διδακτικές περιόδους  καθημερινά, με δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου.

Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο Παιδαγωγικών ή συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής/Δημοτικής/Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.ά.).

Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα, π.χ. εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου κ.ά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 10/12/2020 στο e-mail: dim-latsia1-lef@schools.ac.cy ή στο φαξ: 22572212. Η πρόσληψη Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου στις 11/12/2020.

Η αντιμισθία του/της Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε διδακτική περίοδο (1 διδακτική περίοδος = 40’). Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού/ης και του σχολείου.  Τα ακριβή καθήκοντα θα καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










843