Διακρίσεις του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Τύχωνα


 Μπορεί η σχολική χρονιά που διανύουμε να είναι διαφορετική, με πρωτόκολλα και περιορισμούς λόγω της πανδημίας που εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη. Η δημιουργικότητα, όμως, των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Τύχωνα δεν επηρεάστηκε από τις δυσκολίες.

Τιμώντας την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας δημιούργησαν έργα τα οποία διακρίθηκαν σε αντίστοιχους διαγωνισμούς.

Η εικαστική δημιουργία, μαθήτριας της Στ’ τάξης, με τίτλο «Η ελευθερία μάς οδηγεί από το παρελθόν στο μέλλον» υποβλήθηκε στο διαγωνισμό «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821: Αναδιφώ το παρελθόν, ενατενίζω το μέλλον» του ΥΠΠΑΝ και πήρε το πρώτο βραβείο παγκύπρια.Η εικαστική δημιουργία μαθήτριας της Στ’ τάξης που υποβλήθηκε στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό Εικαστικής Δημιουργίας για τα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας του ΥΠΠΑΝ,  πήρε το τρίτο βραβείο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










907