Παιδιά και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Δροσιάς Κ.Β αφιερώνουν το 6ο Ημερολόγιο στον ήρωα Μιχαλάκη Παρίδη


Το καθιερωμένο Ημερολόγιο Γραφείου 2022 του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κ.Β’ – «Μιχαλάκης Παρίδης», είναι και φέτος γεγονός! Τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του Σχολείου, έφτιαξαν στο μάθημα της Τέχνης πανέμορφα ομαδικά σχέδια, για τη φιλοτέχνηση του Σχολικού Ημερολογίου 2022! 

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, θέλοντας να τιμήσουν τον ήρωα του Σχολείου, Μιχαλάκη Παρίδη, αποφάσισαν όπως το Ημερολόγιο του Σχολείου για την καινούρια χρονιά, διανθίζεται από σχέδια που σχετίζονται με τη ζωή και τη δράση του ήρωα.

Τα δεκατρία τμήματα του Σχολείου, η Ειδική Μονάδα και τα παιδιά της Ειδικής Εκπαίδευσης, ετοίμασαν από ένα ομαδικό έργο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του.

Χίλια Μπράβο αξίζουν στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κ.Β’ – «Μιχαλάκης Παρίδης» και στους εκπαιδευτικούς που τα καθοδήγησαν, στην όλη εικαστική δημιουργία!. Αξίζουν σε όλες/όλους θερμά Συγχαρητήρια για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν και τα εξαίρετα έργα Τέχνης που δημιούργησαν.

Θερμές, από καρδιάς, ευχαριστίες στους χορηγούς, που χάρη στην ευγενική χορηγία τους, το Σχολικό Ημερολόγιο Γραφείου του 2022 τυπώθηκε και δόθηκε ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα παιδιά, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο.

H Διεύθυνση και το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς K.Β΄ - «Μιχαλάκης Παρίδης» εύχεται  Eυτυχισμένος ο Kαινούριος Xρόνος 2022.

https://www.slideshare.net/DrosiaPrimarySchool/2022-calendar-drosia-kb

 

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


808