Εγκαίνια Βιβλιοθήκης και Συναισθηματικής Αγωγής του Δημοτικού Μαμμάρων


Το δημοτικο σχολείο Μαμμάρων ανακοινώνει ότι:

 «Στο σχολείο μας, την Τρίτη 4/04/2023 πραγματοποιήθηκε κάτι πολύ σπουδαίο: Εγκαινιάσαμε την ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ μας. Μια αίθουσα βιβλιοθήκης και Συναισθηματικής Αγωγής. Μια αίθουσα χρωμάτων, παραμυθιών, μαγικών γωνιών, ηρώων από βιβλία!Μια αίθουσα που θα φέρει το σχολείο μας πιο κοντά στην καρδιά μας!

Σ’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί μας ήταν η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία μας τίμησε τελώντας τα εγκαίνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης, Δρ. Σοφία Ιωάννου, η επιθεωρήτρια του σχολείου μας, Δρ.Δήμητρα Μέσσιου, όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας Μαμμάρων, συνάδελφοι, γονείς.

Η Υπουργός τέλεσε τα εγκαίνια μετά από την παρουσίαση ενός παραμυθένιου καλλιτεχνικού προγράμματος από τα παιδιά με πρωταγωνιστές ήρωες κλασικών παραμυθιών και με τίτλο " Ο Δικός μας ήρωας".

Μπήκαμε και βγήκαμε σε παραμύθια, διαβήκαμε χρωματιστά κορδελένια μονοπάτια, ζήσαμε στιγμές μοναδικές!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους δασκάλους μας, τον Σύνδεσμο Γονέων και τη Σχολική Εφορεία που πραγματοποίησαν ακόμη ένα όνειρό μας!

Ακόμη πιο πολύ ευχαριστούμε την Υπουργό  μας, την Πρώτη Λειτουργό Εκπαιδέυσης και την επιθεωρήτρια μας που μοιράστηκαν μαζί μας τούτες τις στιγμές!

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Μαμμάρων»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










604