Με επίσκεψη Χαμπιαούρη η πρώτη μέρα μαθημάτων στη Σχολή Ομόδους


  Η πρώτη μέρα των μαθητών και των μαθητριών της Σχολής Ομόδους ξεκίνησε με την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κώστα Χαμπιαούρη. Τον υπουργό συνόδευαν ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Δρ Κυπριανός Λούης και ο Διευθυντής Τεχνικής και Επαγγελματικής ΕκπαίδευσηςΔρ Ηλίας Μαρκάτζης, λειτουργοί του Υπουργείου, κοινοτάρχες, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής και ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς.

Η Διευθύντρια της Σχολής Μυρτώ Πουαγκαρέ, αφού υποδέχθηκε τον Υπουργό, καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους καθηγητές και τις καθηγήτριες.

 Στη συνέχεια ο Κοινοτάρχης Ομόδους και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Ευγένιος Μιχαήλ τόνισε τη χαρά του που η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με την επίσκεψη του Υπουργού, αλλά και την ικανοποίησή του για τη λειτουργία των τμημάτων Αμπελουργίας - Οινολογίας και Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας ενταγμένων στην Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση της Σχολής Ομόδους. Τέλος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον του και του επέδωσε αντίγραφο του Τιμίου Σταυρού, σύμβολο και ανώτατη διάκριση της κοινότητας.

Ο Υπουργός ανταπόδωσε τον χαιρετισμό λέγοντας «Είμαστε εδώ για εσάς και η χαρά η δική σας είναι και δική μας, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά που δίνεις» και πρόσθεσε «είμαστε εδώ να δώσουμε μια νέα δυναμική στο σχολείο σας και στις ορεινές περιοχές, μια νέα δυναμική σε εσάς τους μαθητές και τις μαθήτριες, στις οικογένειές σας και στην πατρίδα μας».

Ακολούθως, παρουσιάστηκε το οπτικογραφημένο μήνυμα του Υπουργού προς όλη τη σχολική κοινότητα της Σχολής Ομόδους και όπως ο ίδιος επεσήμανε μετά την προβολή, στο βίντεο ενσωματώθηκαν υπότιτλοι, καθώς και παρουσίαση στη νοηματική, «γιατί θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός, μια ξεχωριστή προσωπικότητα με δική του αξία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










912