Λύκειο Αγίου Νικολάου Λεμεσού: Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη


Το Λύκειο Αγίου Νικολάου Λεμεσού προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη (ΣΣ) με αγορά υπηρεσιών, για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου στο σχολείο, για το 2019-2020.  Το πρώτο μέρος του συμβολαίου θα αφορά την περίοδο από την ημέρα πρόσληψης του Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 23/12/19.  Το δεύτερο μέρος θα αφορά τον Γενάρη 2020 μέχρι τον Μάη 2020. Οι ώρες εργοδοσίας είναι καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 7.30 π.μ. - 1.35 μ.μ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν στο σχολείο πιστοποιημένο αντίγραφο του πανεπιστημιακού τους  πτυχίου, αντίγραφα πρόσθετων προσόντων, καθώς και Bιογραφικό Σημείωμα, μέχρι την Τρίτη, 12/11/19. Η πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από την αρμόδια επιτροπή του σχολείου.

Η αντιμισθία του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε 45λεπτη περίοδο. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών, μεταξύ του ΣΣ και του σχολείου.

Τα ακριβή καθήκοντα του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζονται από το σχολείο, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτά γνωστοποιούνται γραπτώς στο Εγχειρίδιο “Το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης και ο Ρόλος του Σχολικού Συνεργάτη”, που μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διαδικτυακή διεύθυνση:  

 file:///C:/Users/Teacher/AppData/Local/Temp/encheiridio_gia_to_enallaktiko_programma_kai_to_rolo_tou_scholikou_synergati.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες στο 25692160.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1371