Ενημέρωση από ομάδα μαθητών του Λυκείου Ιδαλίου για το βραβείο LUX


Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό δρόμο του Δήμου Ιδαλίου ενημέρωση για το βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από ομάδα μαθητών του Λυκείου Ιδαλίου. 

Οι μαθητές (Junior Ambassadors) της Α’ τάξης του Λυκείου Ιδαλίου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» ανέλαβαν τη δράση που αφορά την ενημέρωση του κοινού, προώθηση των προβολών και παρακολούθηση των ταινιών που είναι υποψήφιες για το βραβείο Ευρωπαϊκού κινηματογράφου LUX του Ευρωκοινοβουλίου. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,  οι μαθητές μαζί με τον υπεύθυνο του προγράμματος (Senior Ambassador) μαθηματικό Γιάννη Λαζάρου, κατασκεύασαν μεγάλη πλακέτα κινηματογράφου και ενημέρωσαν τους δημότες των κοινοτήτων της περιοχής για το βραβείο και τις μέρες και ώρες προβολής των τριών υποψήφιων ταινιών. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα και έτσι η ενημέρωσή αυτή θεωρήθηκε επιβεβλημένη. Ενημερώθηκαν περισσότεροι από 300 πολίτες/ θαμώνες στα καφεστιατόρια της περιοχής οι οποίοι φάνηκαν να ενδιαφέρονται για τις πληροφορίες που τους δόθηκαν τόσο προφορικά από τους μαθητές όσο και γραπτώς σε ενημερωτικό φυλλάδιο. 

Οι τρείς υποψήφιες ταινίες θα προβληθούν στο Πάνθεον Θέατρο Λευκωσία, στις 19, 20 και 21 Νοεμβρίου στις 21:30μμ. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1073