Λανίτειο Λύκειο, Εθελοντικές δράσεις Erasmus+ και Δήμου Λεμεσού


Εθελοντική δράσεις στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού είχαν οι μαθητές Λανιτείου Λυκείου μαζί με φιλοξενούμενους μαθητές από Ευρωπαϊκές χώρες για το Πρόγραμμα Volunteerism and Active Citizenship, για το Erasmus+ στις 22/01/2020. Η δράση οργανώθηκε σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη κατά την πρώτη μέρα έναρξης της κινητικότητας στις 20/01/2020 όταν επισκέφτηκε το Λανίτειο Λύκειο και συνάντησε τα παιδιά.  

 Τους μαθητές υποδέχτηκε στο πάρκο Γ.Σ.Ο. ο Δημήτρης Θεοτής, προϊστάμενος της υγειονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λεμεσού και ευχαρίστησε τα παιδιά  για την προθυμία τους.

Στη συνέχεια μια ομάδα παιδιών κινήθηκε στο παραλιακό μέτωπο στην ακτή Ολυμπίων καθαρίζοντας την ακτογραμμή.

Μια δεύτερη καθάρισε το πάρκο της επίχωσης στο μόλο και μια τρίτη ομάδα φρέσκαρε με μπογιά τους χώρους στάθμευσης αναπήρων ώστε να είναι πιο έντονα ορατοί  στους οδηγούς.

  Οι μαθητές αφού τέλειωσαν την εθελοντική τους δράση περιηγήθηκαν στον ζωολογικό κήπο και κεράστηκαν σάντουιτς από ομάδα του Δήμου Λεμεσού.

  Οι μαθητές του Προγράμματος συνέχισαν τη μέρα τους με επίσκεψη στο Κούριο και στο κάστρο Κολοσσίου όπου είχαν ξενάγηση.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter

365