Διακρίσεις Γυμνασίου Λινόπετρας


Με διπλή επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου Λινόπετρας στο 16ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά που πραγματοποιήθηκε στον Πρωταρά στις 7 – 9 Φεβρουαρίου 2020 από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία.

Οι μαθητές του σχολείου μας έλαβαν σε τρεις διαγωνισμούς: Παρουσίαση εργασίας για τα Μαθηματικά σε μορφή Αφίσας (Poster Presentation), Science factor 2020 και Matheatre 2020 κατακτώντας τις εξής διακρίσεις:

Τρίτο Βραβείο

Παρουσίαση εργασίας για τα Μαθηματικά με μορφή Αφίσας

Θέμα: «Τη γλώσσα μου έδωσαν…τα μαθηματικά!»

Αριστείδου Άρης Α’5

Παναγή Μαρίνος Α’5

Τρίτο Βραβείο

Matheatre 2020

Θέμα: «Η Μαντάμ Σου-Σού και …οι άλλες»

Κουλλέ Κάλια Β’8

Νεοφύτου Άντρεα Β’8

Χατζηχρίστου Αργυρώ Γ’1

Ανδρέου Μαρκέλλα Γ’5

 Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του μαθητή μας Θεοχάρους Αλέξανδρου της Β’8 που συμμετείχε στο διαγωνισμό Science factor και η παρουσίαση του απέσπασε κολακευτικά σχόλια για το θέμα που παρουσίασε.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο καθηγητικός σύλλογος συγχαίρει θερμά τους πιο πάνω μαθητές του σχολείου μας, καθώς και τους καθηγητές Μαθηματικών Μαρία Γεωργίου και Φώτη Κοκκοφίτη, την καθηγήτρια Οικ. Οικονομίας Μαρίνα Κολιαντρή, τη φιλόλογο Δέσποινα Κουάλη και τον καθηγητή Πληροφορικής Κύπρο Βαλανό που προετοίμασαν και καθοδήγησαν τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στους προαναφερθέντες  διαγωνισμούς. Την γενική επιμέλεια είχε η Β.Δ. Μαθηματικών κα Έλενα Κιαγιά Χατζηαποστόλου.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter773