Επίσκεψη μαθητών αθλητικού Λυκείου Λανιτείου στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς


Σε συνέχεια της φιλανθρωπικής δράσης που οργάνωσαν μαθητές της β΄ τάξης του αθλητικού σχολείου Λανιτείου το Σαββατοκύριακο 21-22/12/2019 στην πλατεία Διοικητηρίου στη Λεμεσό , για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς , είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη δράση τους αυτή.

 Συνοδευόμενοι από τους ΒΔΑ κ. Θεοδώρου Ελευθερία φιλόλογο και κ. Πεσίνη Γεώργιο καθηγητή θρησκευτικών επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο και παρέδωσαν στην Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρου Σόνια το ποσό που συγκέντρωσαν , που ανήλθε στα 900 ευρώ. Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με τους εκεί μαθητές , οι οποίοι προς τιμήν τους είχαν ετοιμάσει τραγούδια και χορευτικές επιδείξεις . Στη συνέχεια, οι μαθητές του Β35α είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις τάξεις του Σχολείου και να ενημερωθούν από τους καθηγητές του, για τον τρόπο εκπαίδευσης  και τις  διαφοροποιήσεις των διαδικασιών μάθησης των παιδιών.

Η επίσκεψη ενθουσίασε τους μαθητές , υποσχέθηκαν να την επαναλάβουν , ενώ κάλεσαν και τους μαθητές του Αποστόλου Λουκά να επισκεφτούν το Λανίτειο Λύκειο και να οργανώσουν κοινές αθλοπαιδίες και δράσεις. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










898