Διακρίσεις Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου


Το Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου συμμετέχοντας, όπως κάθε χρονιά, σε διάφορες διοργανώσεις και διαγωνισμούς κατάφερε να διακριθεί και να φέρει τίτλους και διακρίσεις στο Σχολείο.

 Η ομάδα Πετόσφαιρας Κοριτσιών μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας, αναδείχθηκε και φέτος Πρωταθλήτρια Κύπρου και θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στους Πανελλήνιους Αγώνες. Η Ομάδα Πετόσφαιρας αποτελείται από τις μαθήτριες Σιμανόφσκι Δέσποινα, Ερμογένους Ραφαέλλα, Σιακίδου Βαλέρια, Τσαγγαρά Χριστίνα, Σιμανόφσκι Ιωάννα, Χατζησωτήρη Αναστασία, Αγγελίδη Νεφέλη, Συμεού Ελίνα, Τοουλιά Παναγιώτα, Κυριάκου Χρίστια, Νικολάου Τώνια, Λευκίου Μαρία Νεφέλη, Σιμανόφσκι Νεφέλη, Σωτηρίου Αναστασία Ελένη.

 Στον 16ο Διαγωνισμό συγγραφής δοκιμίου Κώστα Μόντη που διοργάνωσαν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Κοινωφελές Επιστημονικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Φώτος Φωτιάδης» και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κυπρίων Φιλολόγων, η μαθήτρια του Σχολείου Ερμογένους Ραφαέλλα πήρε το β’ βραβείο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που μαθήτρια του Σχολείου διακρίνεται στον εν λόγω διαγωνισμό.

 Επίσης στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό ερμηνείας Γαλλικού τραγουδιού που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, το Σχολείο πήρε το 2ο βραβείο με τον  μαθητή Αλέξανδρο Καραντώνη και τη μαθήτρια  Μαριλένα Κυριάκου οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι “Derniere Dance”.

Το Σχολείο συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την επιτυχία τους καθώς και τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που τους προετοίμασαν και τους καθοδήγησαν.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1115