Λύκειο Λινόπετρας: Μαθητές «Αγορηταί εκ Λεμεσού» στη Θεσσαλονίκη


Με χρηματοδότηση από το Yianis Christodoulou Foundation και τη Μητρόπολη Λεμεσού συμμετείχε το Λύκειο Λινόπετρας σε αγώνες Ρητορικής στις αρχές Μαρτίου.

Συγκεκριμένα το σχολείο από τη Λεμεσό έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής & Επιχειρηματολογίας «Μαθητές Αγορητές», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Απόστολος Παύλος στις 7 και 8 Μαρτίου 2020 και διοργανώθηκαν από τη ΡΟΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος. Το Λύκειο Λινόπετρας εκπροσωπήθηκε από την ομάδα « Αγορηταί εκ Λεμεσού» με τους μαθητές, Σοφία Γώγογλου Γ11, Ευστρατία Τσούλου Β41, Γιώργο Παπακωνσταντίνου Γ33, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από τη φιλόλογο Μαρία Τζοβενάκη. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 23 ομάδες και η θεματολογία των αγορεύσεων και των συζητήσεων ήταν η σύγχρονη επικαιρότητα, τεχνολογία, διαδίκτυο κλπ.

Οι μαθητές του Λυκείου διακρίθηκαν στον τομέα ομαδικότητα. Τα έξοδα της αποστολής χρηματοδοτήθηκαν κατά 70% από το Yianis Christodoulou Foundation και 30% από την Μητρόπολη Λεμεσού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τα παιδιά της αποστολής και την εκπαιδευτικό, στη Διεύθυνση του Σχολείου για την εμπιστοσύνη και στο Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation και τη Μητρόπολη Λεμεσού για την οικονομική στήριξη.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1347