Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο Λάρνακας: Βραβείο Σύνθεσης Τραγουδιού


Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό European School Radio με τον μαθητή Γιώργο Ιωάννου

Ο μαθητής της τρίτης τάξης του Ευρυβιάδειου Γυμνασίου Λάρνακας Γιώργος Ιωάννου, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του European School Radio, με το τραγούδι του «Nature is Hurting», του οποίου τους στίχους και τη μουσική έγραψε ο ίδιος και που βέβαια ερμήνευσε ο ίδιος.
Το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο είχε τη μεγάλη τιμή το τραγούδι του Γιώργου να επιλεχθεί ανάμεσα στα τρία πρώτα τραγούδια, υπερνικώντας πλήθος συμμετοχών σχολείων, τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ελλάδα,.
Στις 5 Ιουνίου 2020, θα γίνει τελετή από την ΕΡΤ, στην οποία θα παρουσιαστούν μαγνητοσκοπημένα - λόγω των έκτακτων μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, που δεν επιτρέπουν τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων - τα τρία πρώτα τραγούδια, για να γίνει η τελική επιλογή και κατάταξή τους. Ο μαθητής μαζί με την καθηγήτρια Μουσικής του Ευρυβιάδειου κ. Αγγέλα Ηλία, που ήταν ο καθοδηγητής του, θα συνδεθούν μέσω skype, οπότε και θα τους ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα.
Η επιλογή του τραγουδιού του Γιώργου ανάμεσα στα τρία πρώτα δείχνει το μεγάλο του ταλέντο ως τραγουδοποιού και ερμηνευτή. Συγχαρητήρια Γιώργο! Σου ευχόμαστε να έχεις μια ανοδική πορεία και να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι. Τίμησες το Σχολείο και την Κύπρο μας. Καλή σταδιοδρομία!

Από τη Διεύθυνση




Comments (5)

  1. Δρ Σιμακης Συμεού , ΕΜΕ Φιλολογικών:
    Jun 02, 2020 at 12:10 AM

    Μπράβο Γιώργο μου , θερμά συγχαρητήρια ! Αγγέλα μου και σε σένα ανήκει ο δίκαιος έπαινος , αφού υπό τη δική σου άξια καθοδήγηση συνετελέσθη το μέγα θαύμα , ήρθε ο θρίαμβος του Γιώργου ! Ως τέως Διευθυντής του Ευρυβιαδείου αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος . Φυσικά και η άξια θεραπαινίδα της Τέχνης , η έχουσα την ηγεσία του σχολείου, τη διεύθυνσή του δικαιούται το δικό της μερίδιο στην επιτυχία και έχει ( και ) τα δικά μου ειλικρινή θερμά συγχαρητήρια !
    Στο παιδί όμως πάνω από όλους και όλα στον Γιώργο μας αξίζουν τα πρώτα και τα τελευταία εύγε ! Και εις ανώτερα !
    Δρ Σιμακης Συμεού , ΕΜΕ Φιλολογικών

  2. Tryfonas Pitsillos:
    Jun 02, 2020 at 08:39 PM

    Συγχαρητηρια στον Γιωργο και στην καθηγητρια του κ. Αγγελα! Αξιοι!

  3. Αγγελινα Ελευθεριου:
    Jun 02, 2020 at 08:47 PM

    Συγχαρητηρια στον Γιωργο! Μας κανεις ολους περηφανους. Χιλια μπραβο και στην αξια καθηγητρια της μουσικης κ. Αγγελα Ηλια.

  4. Μελίνα Αντωνίου:
    Jun 03, 2020 at 12:02 AM

    Συγχαρητήρια στο Γιώργο για τη σπουδαία διάκριση αλλά και στην καθηγήτρια του κ. Αγγέλα Ηλία για την καθοδήγηση. Μας κάνατε περήφανους!

  5. Νίκος Τρίκκης:
    Jun 03, 2020 at 02:26 AM

    Συγχαρητήρια στον Γιώργο, και μεγάλο μπράβο που βραβεύονται νέα ταλέντα και δίνουν την σκυτάλη σε πολλά παιδιά παρακινώντας τους με τον τρόπο αυτό να πραγματοποιούν τα όνειρα τους! Θέλω επίσης να πώ ενα μεγάλο μπράβο στην καθηγήτρια μουσικής κ. Αγγέλα Ηλία που για μένα αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο στο να ακολουθήσω και να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου! Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι όπως η κ. Αγγέλα που πάντα είναι δίπλα στα παιδιά, στηρίζοντας και βοηθώντας τα, να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους! Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αποτελούν παράδειγμα γιατί όλα τα παιδιά έχουν όνειρα και στόχους που ίσως αν δεν ακούσουν κάτι καλό να τους παρακινήσει είτε κάποιον άνθρωπο να τα πιστέψει και να τους ωθήσει στο επόμενο βήμα ίσως κάνεις άλλος να μην το κάνει...! κ. Αγγέλα μου πολλά συγχαρητήρια, να είσαι πάντα καλά και συνέχισε αυτό που έκανες τόσα χρόνια με αληθινή αγάπη για την δουλειά σου και για εμάς τα παιδιά σου!!!


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1789