Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στον Λ. Λάρκου και τους μαθητές του Γυμν. Κιτίου για τη «Χιώτισσα»


Σε επιστολή του προς τον συνθέτη Λάρκο Λάρκου, αναφορικά με το διαδικυακό μουσικό δρώμενο  η Χιώτισσα  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρει:

«Είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση ου παρακολούθησα το μουσικό δρώμενο «Η Χιώτισσα», σε στίχους του σπουδαίου μας ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη και δική σας μελοποίηση.

Ένα μουσικό δρώμενο που ετοίμασαν με μεγάλη αφοσίωση και μεράκι, κατά τη διάρκεια των ημερών της καραντίνας του κορωνιού, οι καθηγητές και οι μαθητές του Γυμνασίου Κιτίου, επιλέγοντας, την ομολογουμένως δύσκολη για όλους αυτή περίοδο, πέραν από τον προσδιορισμένο διδακτικό χρόνο να αναπτύξετε και άλλες αξιόλογες και επαινετές δράσεις.

Είναι ακριβώς τέτοιες πρωτοβουλίες, που καταδεικνύουν ότι η προσφορά των εκπαιδευτικών δεν εξαντλείται στη σαφή και κατανοητή διδασκαλία, αλλά αντιθέτως επεκτείνεται σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που εμπνέουν τους μαθητές να συνεισφέρουν μέσα από τη δημιουργία στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Συγχαίροντας εσάς και τους συναδέλφους σας, αλλά και όλους τους μαθητές για το εξαίρετο αποτέλεσμα, και χαιρετίζοντας τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αναπτύσσετε ως εκπαιδευτικό προσωπικό θέτοντας ως στόχο το καλό και το ωφέλιμο των μαθητών του σχολείου, καταθέτω τις θερμότερες των ευχών μου για κάθε επιτυχία και συνέχιση με τον ίδιο ζήλο του απαιτητικού έργου που προνοεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Έργο το οποίο θα μας βρίσκει πάντοτε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους».

 «Η Χιώτισσα» είναι μουσικό δρώμενο σε ποίηση του Βασίλη Μιχαηλίδη το οποίο μελοποίησε ο Λάρκος Λάρκου που εκτός από συνθέτης είναι και καθηγητής Μουσικής στη Μέση Γενική Εκπαίδευση.

Κατά την εποχή της καραντίνας του κορωνιού, δημιουργήθηκε αυτό το βίντεο κλιπ σε συνεργασία καθηγητών και μαθητών του Γυμνασίου Κιτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=n6eNXCg6-Lc




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1921