Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Λάρνακας


Στις 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Λάρνακας. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας με βάσει τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, οι φοιτούντες του Εσπερινού Σχολείου Λάρνακας, αφού υπέγραψαν το Βιβλίο Πιστοποποιητικών Σπουδών, προσήλθαν στην Τελετή Αποφοίτησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του παρεκκλησίου του Αγίου Κοσμού του Αιτωλού, το οποίο βρίσκεται στον χώρο του σχολείου.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Εσπερινού Σχολείου Λάρνακας τιμήσαμε τους τελειόφοιτούς μας χαρίζοντάς τους μία βραδιά αποφοίτησης, όπως τους άξιζε.

Οι φοιτούντες των Εσπερινών Σχολείων τις πλείστες φορές είναι γονείς ανήλικων παιδιών, εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά από μια κοπιαστική μέρα, έρχονται στα μαθητικά θρανία για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση του Απολυτηρίου Λυκείου.

Όλοι εμείς στο Εσπερινό Γυμνάσιο- Λύκειο Λάρνακας τους αποχαιρετάμε και τους συγχαίρουμε για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσαν, αξιοποιώντας τη δεύτερη ευκαιρία. Tους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνουν ή σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν και καλά αποτελέσματα σε όσους παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Από τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Λάρνακας
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter863