Διακρίσεις του Γυμνασίου Ανθουπόλεως


 Διάκριση στην Περιβαλλοντική Δράση «Δημιουργώ για τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης 2030»

Εξαιρετικές διακρίσεις σημείωσε το Γυμνάσιο Ανθουπόλεως στην Περιβαλλοντική Δράση «Δημιουργώ για τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης 2030». Η δράση διοργανώθηκε από τη Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη Γερμανική Πρεσβεία και εντασσόταν στο πλαίσιο των δράσεων με την ευκαρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ 2020 από τη Γερμανία. Στη δράση συμμετείχαν εκατό τριάντα πέντε ομάδες από διάφορα σχολεία της Κύπρου. Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών και ειδικότερα των νέων στα θέματα της προώθησης των στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης.

Οι μαθήτριες Αλεξάνδρα Μπραδμπούρι του Β΄3 και Άντρια Λυτρίδου του Β΄4 υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Τέχνης Μαίρης Ευσταθίου πήραν το 1ο Βραβείο στον «Στόχο 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες». Επίσης, οι μαθήτριες Κυριακή Κυριακίδου και Παυλίνα Σοφοκλέους του Β΄3 πήραν το 3ο Βραβείο στον «Στόχο 5: Ισότητα των Φύλων».

Διάκριση σε Μαθητικό Διαγωνισμό Σχεδιασμού Αφίσας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Walk the Global Walk»

Το Γυμνάσιο Ανθουπόλεως συμμετείχε, επίσης, σε Μαθητικό Διαγωνισμό Σχεδιασμού Αφίσας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Walk the Global Walk». Στον Διαγωνισμό, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό CARDET,  συμμετείχαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων και αφορούσε τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών 13 – Δράση για το Κλίμα. Το Σχολείο συμμετείχε με τέσσερα έργα μαθητών και μαθητριών, υπό την εποπτεία της Καθηγήτριας Τέχνης κ. Μαίρης Ευσταθίου,  ένα από τα οποία βραβεύτηκε. Το βραβευθέν έργο από τη μαθήτρια του Γ΄3 Αντρεάνα Θεοδότου έχει τύχει περαιτέρω επεξεργασίας από γραφίστα και έχει αναρτηθεί ως γιγαντοαφίσα σε οδική πινακίδα στην Oδό Μακαρίου Σταδίου στην Έγκωμη.

Η Διεύθυνση και ο Καθηγητικός Σύλλογος του Γυμνασίου Ανθουπόλεως συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και την Καθηγήτρια Τέχνης κ. Μαίρη Ευσταθίου για τις διακρίσεις τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΠΑΝΩ:1ο Βραβείο στον «Στόχο 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες»

ΚΑΤΩ:  3ο Βραβείο στον «Στόχο 5: Ισότητα των Φύλων»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1014