Νέα διάκριση για το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού Στροβόλου


Οι διακρίσεις για το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού συνεχίζονται. Αυτές τις δύσκολες  ώρες εν μέσω πανδημίας, που μόνο δυσάρεστες ειδήσεις ακούμε, αυτό αποτελεί μια ευχάριστη νότα, αισιόδοξη, θετική.  Ακόμη ένα παράδειγμα, που αποδεικνύει ότι αυτό το δύσκολο καιρό και παρά τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε ο εγκλεισμός με την υποχρεωτική απομάκρυνση από τα θρανία και την αναγκαστική εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, οι μαθητές μας δεν σταμάτησαν να δημιουργούν. Το άκουσμα της νέας διάκρισης μας χαροποίησε όλους.

Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Αφίσας, Σκίτσου και Εικονογραφημένης Ιστορίας – Κόμικς στο πλαίσιο του μαθήματος της Ιστορίας  με θέμα: «200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία», που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα τη δημιουργία Αφίσας που να απεικονίζει  τις ηρωικές μάχες των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους κατακτητές.

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό αυτό  έγινε εκτενής αναδρομή στις ιστορικές μάχες των Ελλήνων εναντίον των Τούρκων το 1821 . Σ΄αυτόν έλαβαν μέρος οι  μαθήτριες Ελεάνα Δημητρίου του τμήματος Β1 και Χριστίνα Κρίστιτς  του τμήματος Β5 , υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κυρίας Μαρίας Κουρούγιαννη. Στις εν λόγω μαθήτριες απονεμήθηκε το Τρίτο Βραβείο .

Οι μαθήτριες του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας στον Εικαστικό Διαγωνισμό. Με την ευκαιρία αυτή, η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν προς αυτές καθώς και στην καθηγήτριά τους τα θερμά τους συγχαρητήρια.

 
Comments (0)

Add a new comment:


Newsletter

550