Προβολή ντοκιμαντέρ Γυμνασίου Αγλαντζιάς στο κινηματοθέατρο «Παλλάς»


Το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς συμμετέχει στο πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου «Καταγράφουμε τη Μνήμη: παραγωγή ντοκιμαντέρ από μαθητές και μαθήτριες». 

Η επιλογή του θέματος έγινε από ομάδα μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας (22 μαθητές/τριες). Το θέμα αναφέρεται στην αληθινή ιστορία των παιδιών δύο αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής. Τα παιδιά αυτά γνωρίστηκαν και έγιναν αχώριστοι φίλοι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αρκετά χρόνια μετά και χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν, αποκαλύπτεται ότι πέρα από τη φιλία τούς συνέδεε και κάτι άλλο που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν και ούτε θα μπορούσαν να φανταστούν. Πρόκειται για μια ιστορία που συγκινεί και καθηλώνει τον θεατή.

Η επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει την Τετάρτη, 14 Απριλίου στις 19:30 στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» και τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου, ο οποίος και θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας και του περιορισμού των 50 θέσεων στα κλειστά θέατρα η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Σχολείου μας στο YouTube στον σύνδεσμο    https://youtu.be/Y0-9czL4he8

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










963