Λύκειο Βεργίνας: Απανωτές πρωτιές για τη μαθήτρια Χριστιάνα Κώστα


Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την επιτυχία της μαθήτριας του Λυκείου Βεργίνας Κώστα Χριστιάνας, του τμήματος Γ71, στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας ΙΒΟ και στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Χημείας.

Η μαθήτριά μας θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας ΙΒΟ, που θα γίνει διαδικτυακά στο προσεχές μέλλον.      

Επίσης,  θα αποτελέσει μέλος της κυπριακής ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στη φετινή Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας (IChO), που θα διοργανωθεί από το Πανεπιστήμιο της Οσάκας Ιαπωνίας, από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 02 Αυγούστου 2021.

Η κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις εν λόγω Ολυμπιάδες , από τη Χριστιάνα μας,  αποτελεί επιβράβευσή της και αποτυπώνει τη συνεπή,  πολύχρονη και κοπιαστική σχολική της διαδρομή.

Η Διεύθυνση, οι καθηγητές και η μαθητική μας κοινότητα, συγχαίρει θερμά τη Χριστιάνα για τη μεγάλη της επιτυχία και ευχόμαστε η επιτυχία της αυτή, όπως αποτελέσει αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην πανεπιστημιακή της διαδρομή, ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον και κάθε επιτυχία στη ζωής της!

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2056