Οι διακρίσεις του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού Στροβόλου συνεχίζονται


Βραβεία στις Εικαστικές Τέχνες και Βιολογία

Η τρέχουσα σχολική χρονιά 2020-21 ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολη. Όμως οι μαθητές μας συνέχισαν να δημιουργούν Η τρέχουσα σχολική χρονιά 2020-21 ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολη. Όμως οι μαθητές μας συνέχισαν να δημιουργούν και να διακρίνονται. Δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα, αφού οι μαθητές μας μας έκαναν να νοιώθουμε περήφανοι για ακόμη μια φορά με τις επιτυχίες τους.

Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον Παγκύπριο  Διαγωνισμό Αφίσας με θέμα: « Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία », που προκήρυξε το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα τη δημιουργία αφίσας, η οποία παρουσίαζε εργάτες να δουλεύουν χρησιμοποιώντας  με ασφάλεια  τα διάφορα υλικά και μηχανήματα .

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό έγινε εκτενής αναδρομή στη ζωή των εργατών σε διάφορα και επικίνδυνα επαγγέλματα. Κατόπιν τα παιδιά έκαναν προσχέδια με μικτά υλικά, τα οποία προωθούσαν καινοτόμες ιδέες  για την αποτροπή των κινδύνων και των ατυχημάτων στο εργασιακό περιβάλλον.

Σ΄αυτόν  τον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι μαθήτριες Ευανθία- Μυρέλλα Χριστοδούλου, Β5, Μαρίνα Λοϊζίδου,  Β1 και η Χαραλαμπία Αχιλλέως,  Β5, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κ. Μαρίας Κουρούγιαννη. Στην  μαθήτρια Χαραλαμπία Αχιλλέως απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο . Οι μαθήτριες Ευανθία- Μυρέλλα Χριστοδούλου και Μαρίνα Λοϊζίδου πήραν Έπαινο.

Στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Μόρφου οι μαθήτριες Γεωργία Ζάκκου, Β5 και η Νικόλ Ηρακλέους,  Γ1 πήραν Έπαινο. Τα έργα τους εξαιρετικά, απτή απόδειξη ότι δεν ξεχνούμε τα κατεχόμενα μέρη μας, εκπέμποντας το μήνυμα ότι ο πόθος της επιστροφής αναζωπυρώνεται και γιγαντώνεται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Υπεύθυνη η καθηγήτρια της Τέχνης κ. Μαρία Κουρούγιαννη.

Επίσης στην Ολυμπιάδα Βιολογίας Α΄τάξης ο μαθητής μας Νικόλας Ηροδότου,  Α2 διακρίθηκε με χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Βιολογίας «Θεόφραστος» με Υπεύθυνη Καθηγήτρια της Βιολογίας την κ. Αφροδίτη Κουλέντη.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας στους πιο πάνω διαγωνισμούς. Με την ευκαιρία αυτή, η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν προς όλα τα παιδιά και τις καθηγήτριές τους  τα θερμά τους συγχαρητήρια.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1267