Γυμνάσιο Αρχιεπ. Μακαρίου Γ’ – Πλατύ: Διακρίσεις στη Βιολογία εν μέσω κρίσης


Το Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ – Πλατύ είχε και φέτος αξιόλογη συμμετοχή στις Ολυμπιάδες Βιολογίας με συνολικά 50 μαθητές.  Από αυτούς, οι 30 διακρίθηκαν με μετάλλια ή επαίνους. 

Συγκεκριμένα στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας Α’ Γυμνασίου (Θεόφραστος) κερδίσαμε 4 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά, 4 χάλκινα και 5 επαίνους.  Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους μαθητές Ειρήνη Μαυρίδη (Α6) και Στέλιο Παφίτη (Α6) οι οποίοι πήραν την 1η θέση παγκύπρια, καθώς και στον Στέφανο Ζεϊναλιπούρ (Α6) που εξασφάλισε τη 2η θέση παγκύπρια και στον Πέτρο Γιαπατό (Α6) που εξασφάλισε την 6η θέση παγκύπρια. 

Στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας Β’ Γυμνασίου (Αριστοτέλης) κερδίσαμε 2 αργυρά μετάλλια, 4 χάλκινα και 5 επαίνους, με την Αναστασία Στόγια (Β1) να καταλαμβάνει την 7η θέση παγκύπρια. 

Στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας (Επιστήμης) Νέων Γ’ Γυμνασίου (IJSO) κερδίσαμε ένα χρυσό μετάλλιο, το οποίο πήρε η Αικατερίνη Χορταρέα (Γ2) καταλαμβάνοντας την 3η θέση παγκύπρια, και 3 χάλκινα. 

Συγχαρητήρια στους μαθητές που πρώτευσαν, αλλά και σε όλους τους μαθητές, που κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε αυτή τη σχολική χρονιά, κατάφεραν να διακριθούν. 

Στις φωτογραφίες οι μαθητές Ειρήνη Μαυρίδη και Στέλιος Παφίτης (Α6), και η Αικατερίνη Χορταρέα (Γ2) που τιμήθηκαν στην τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου με τίτλο: Βραβεύοντας την Αριστεία στη Βιολογία. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1239