Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας: Το τελευταίο κουδούνι της σχολικής χρονιάς ήχησε με νέες διακρίσεις


Η φετινή σχολική χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, καθώς μαθητές και μαθήτριές του πέτυχαν νέες, σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Παγκύπριους διαγωνισμούς, τιμώντας το σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, στον Ε΄ Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μαθητικό Λογοτεχνικό  και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.) Ελλάδας, στην κατηγορία PROJECT με θέμα  «Η Αγία Σοφία σύμβολο του Χριστιανισμού και του ελληνικού πολιτισμού» δόθηκαν δύο πρώτα βραβεία στο σχολείο μας. Το ένα στη Ζωή Νικολάου και στον Μιχάλη Νικολάου του Β1 και το άλλο στη Μαρία Γιώρκαλλου και στη Χρυστάλλα Γιώρκαλλου του Β1.

Επίσης,  στον 10ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών που το θέμα του ήταν «1821 – Η Εθνική Παλιγγενεσία», στην κατηγορία «ΓΥΜΝΑΣΙΟ - Ατομικό Σχέδιο» απονεμήθηκε   2ο βραβείο στη Μαρία Ανδρέου του Γ1  για το έργο « Οι Γυναίκες στην Επανάσταση του 1821» και 3ο βραβείο στην Mαριάμ Ευλαμπίου του Γ΄5 με το έργο «Κρατώντας την Ελληνική Σημαία».  Ακόμα, στην κατηγορία «ΓΥΜΝΑΣΙΟ - Ατομικό - Χαρακτική» πήρε το  2ο βραβείο η Ειρήνη Αρχόντους του Α΄3 για το έργο "Ονειρεύομαι την Ιστορία"  και το  3ο βραβείο επίσης η  Ειρήνη Αρχόντους του Α΄3  για το έργο "Ύμνος Εις Την Ελευθερία".

Συγχαίρουμε  θερμά τους μαθητές και μαθήτριές μας που κάτω κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς δούλεψαν ακούραστα και κατάφεραν να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










791