Ακόμη μια διάκριση για το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού Στροβόλου στις Εικαστικές Τέχνες


Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον  10ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών  με θέμα: «1821- H Eθνική Παλιγγενεσία », που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας. Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα τη δημιουργία ατομικού εικαστικού έργου, το οποίο παρουσίαζε την ηρωική μάχη των Ελλήνων αγωνιστών εναντίον των Τούρκων  στο Βαλτέτσι, το 1821 .

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό έγινε εκτενής αναδρομή στις ηρωικές μάχες των Ελλήνων το 1821 ενάντια στους Τούρκους κατακτητές. Κατόπιν τα παιδιά έκαναν προσχέδια με μικτά υλικά, τα οποία παρουσίαζαν την αγωνιστικότητα και τον μεγάλο ηρωισμό που υπέδειξαν οι Έλληνες μαχητές.

Σ΄αυτό τον διαγωνισμό έλαβε μέρος η μαθήτρια Κρινιώ Κυπριανού, Β΄5, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κ. Μαρίας Κουρούγιαννη. Στην  μαθήτρια απονεμήθηκε το Δεύτερο Παγκύπριο Βραβείο .

Η μαθήτρια του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού αντιπροσώπευσε επάξια το σχολείο μας στον πιο πάνω διαγωνισμό. Με την ευκαιρία αυτή, η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν προς αυτήν και την καθηγήτριά της  τα θερμά τους συγχαρητήρια.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










576