Ακόμα μία πρωτοπορία του Γυμνασίου Αγλαντζιάς


Το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς πρωτοπορεί και πάλι, ανοίγοντας τις πόρτες του στον κόσμο. Εγκαινιάζουμε μια σειρά podcast, με τίτλο, «Βγαίνουμε έξω», στα οποία καθηγητές αλλά και μαθητές συζητούν με καλεσμένους τους για θέματα ανθρώπινων σχέσεων, εκπαίδευσης, επικαιρότητας και πολιτισμού. Φτιάχνοντας γέφυρες επικοινωνίας με τον έξω-σχολικό κόσμο, δημιουργούμε δεσμούς σε μια εποχή που η ανθρώπινη επαφή περιορίζεται όλο και πιο πολύ.

Ακούστε το πρώτο μας επεισόδιο [ εδώ: https://open.spotify.com/show/6PKLBYipdlhp3pAXzIPVVv ],«Έφηβοι και γονείς: Μια προκλητική σχέση!», στην οποία η ψυχολόγος και Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Άντρη Χριστούδια Γκουμουσκούτ συζητά με τη φιλόλογο του σχολείου μας, Χριστιάνα Ιωάννου για τους τρόπους επικοινωνίας των γονέων με τους εφήβους αλλά και για τις διόδους διαχείρισης και βελτίωσης αυτής της απαιτητικής, μα και τόσο ενδιαφέρουσας σχέσης ζωής.

Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιο του σχολείου μας, την επιμέλεια της οποίας έχει ο φιλόλογος, Γιώργος Κολοκοτρώνης.

Γυμνάσιο Αγλαντζιάς




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1749