“Ορθοπεταλιές αγάπης” από το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου


Το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου διοργάνωσε την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, Ποδηλατικό Γύρο, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων της Επιτροπής Πρόνοιας του Σχολείου, έχοντας ως απώτερο σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείου της εν λόγω Επιτροπής, ώστε να δύναται να συνδράμει στη στήριξη μαθητών που διαβιούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο Ποδηλατικός Γύρος είχε ως σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Παλαιό Λιμάνι της Λεμεσού και καλύπτοντας περίπου μια απόσταση 10 χιλιομέτρων, οι ποδηλάτες πέρασαν από κεντρικά σημεία της πόλης, συνοδευόμενοι από μέλη της Αστυνομίας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Η όλη δράση διεξήχθη υπό την τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου δια σκοπούς διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, το οποίο έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Υγείας.

Μαθητές, καθηγητές και λοιποί συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν μια ξεχωριστή μέρα άθλησης και ψυχαγωγίας. Οι παρευρισκόμενοι, ενθάρρυναν τους συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και επικρότησαν τον σκοπό της δράσης, μέσα από την οποία αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά, το ενδιαφέρον και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Η Διεύθυνση και τα μέλη της Επιτροπής Πρόνοιας του Σχολείου, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τόσο τους συμμετέχοντες όσο και όσους συνέβαλαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση και εν τέλει στην επιτυχή έκβαση του Φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Γύρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










458