Διακρίσεις Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού Στροβόλου


Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον 24ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Χειμώνας στην Αγαπημένη μας Κερύνεια», που προκήρυξε ο Δήμος Κερύνειας. Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα τη δημιουργία τοπίων της Κερύνειας κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό αυτό έγινε εκτενής αναδρομή στα κατεχόμενά μας μέρη, ιδιαίτερα στην Κερύνεια. Σ’ αυτόν έλαβε μέρος η μαθήτρια Μαρίνα Μιχαήλ τμήματος Β4, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κυρίας Μαρίας Κουρούγιαννη. Στην εν λόγω μαθήτρια απονεμήθηκε Έπαινος.

Επιπρόσθετα, το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος  στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικού έργου με θέμα: «Ζω- Δημιουργώ σε μια Ελεύθερη Κύπρο». Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα τη δημιουργία μιας αφίσας, η οποία παρουσίαζε το όραμα των νέων για μια ελεύθερη και ενωμένη Κύπρο .

Σ’ αυτό τον διαγωνισμό έλαβε μέρος η μαθήτρια Φωτεινή Ανδρέου του τμήματος Α2 στην οποία απονεμήθηκε  Έπαινος.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας στους πιο πάνω διαγωνισμούς. Με την ευκαιρία αυτή, η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν προς όλα τα παιδιά και την καθηγήτριά τους τους τα θερμά τους συγχαρητήρια.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










861