Ενημερωτική συνάντηση για τη λειτουργία Κλάδου Γεωπονίας στο Λύκειο Σολέας


 Το Γραφείο Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, η ώρα 5:00 μ.μ., στο Λύκειο Σολέας (Αίθουσα ΔΔΚ), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς/κηδεμόνες και τους/τις μαθητές/μαθήτριες των Γυμνασίων, ιδιαίτερα των γειτονικών περιοχών, με στόχο την παροχή των αναγκαίων πληροφοριών για τον Κλάδο Γεωπονίας. Η ενημέρωση θα γίνει από εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η ενημερωτική συνάντηση διοργανώνεται από την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το Γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και τα Συμπλέγματα Σολέας – Μαραθάσας.

Η λειτουργία Κλάδου Γεωπονίας προωθείται στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων. Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει στο Λύκειο Σολέας με προοπτική τη δημιουργία Αγροτικής Τεχνικής Σχολής στη Γαλάτα.

Σημειώνεται ότι κατά την ενημερωτική συνάντηση θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα, σύμφωνα με το ισχύον Διάταγμα, υγειονομικά πρωτόκολλα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










650