Βραβεία και διακρίσεις του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού Στροβόλου


Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον ΙΕ΄  Παγκύπριο Διαγωνισμό που προκήρυξε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου  με θέμα:  «Θεία Κοινωνία-Ο Χριστός παρών στη ζωή μας». Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα  τη σημασία του κατεξοχήν Μυστηρίου της Θείας Κοινωνίας που ως Εκκλησία και άνθρωποι είναι ό,τι ιερότερο έχουμε.(ένθετη φωτογραφία)

Στη μαθήτρια Κλειώ Αντωνίου του τμήματος Β5, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κ. Μαρίας Κουρούγιαννη  απονεμήθηκε το 3ο Βραβείο στην κατηγορία Εικαστική Δημιουργία .

Στα παιδιά Μαριαλένα Ευσταθίου, Χρυσοθέμις Ρώσσου, Γεωργία Δημητρίου, Ελένη Διονυσίου, Άγγελο Αντρέου, Παναγιώτη Στυλιανού, και Στυλιανό Στυλιανίδη του τμήματος Α6, υπό την καθοδήγηση της Θεολόγου κ. Μαρίας Ηλιάδου, απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Παραγωγή Βίντεο.

Επίσης, συμμετείχαμε και στον Εθνικό Διαγωνισμό Στατιστικής, στον οποίο οι μαθητές  μας κατέλαβαν την 5η θέση.

Η ομάδα WINNERS του σχολείου μας, που αποτελείται από τους, Αριάδνη Οικονόμου του τμήματος Β2, Αλπίνα Χατζησαμμούτη του τμήματος Β3 και Κωνσταντίνου Κυπριανού του τμήματος Β4, προκρίθηκαν και διακρίθηκαν στη Β΄φάση (τελική φάση) του Εθνικού Διαγωνισμού Στατιστικής.

Συγκεκριμένα κατέλαβαν την 5η θέση στον Γυμνασιακό Κύκλο, υπό την καθοδήγηση του κ.  Γρηγόρη Γρηγορίου Β.Δ., μια θέση που τιμά το σχολείο μας και που αποδεικνύει το εύρος των δυνατοτήτων των μαθητών μας.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας στους εν λόγω Διαγωνισμούς. Με την ευκαιρία αυτή,  η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν προς αυτούς τα θερμά τους συγχαρητήρια.

Από τη Διεύθυνση 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










767