Διάκριση Γυμνασίου Σολέας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικής Γλώσσας ELO Jordan


Με επιτυχία στέφθηκε η εκπροσώπηση της Κύπρου με τη συμμετοχή του Γυμνασίου Σολέας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικής Γλώσσας που πραγματοποιήθηκε στο Αμάν της Ιορδανίας.

Το Γυμνάσιο Σολέας ταξίδεψε στην Ιορδανία μετά την διάκριση του στην Κυπριακή Ολυμπιάδα Αγγλικών, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση.

Η οκταμελής αποστολή παρέμεινε στην Ιορδανία από τις 19 μέχρι τις 22 Μαΐου 2022.  Μετά από μια εξαιρετική συνολική παρουσία, το Γυμνάσιο Σολέας κατέκτησε το A' βραβείο ανάμεσα σε 65 συμμετοχές στην κατηγορία  ‘Teamwork’.

Οι μαθητές/ριες του σχολείου με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Αγγλικών Αντιγόνης Τίτα, κατόπιν προετοιμασίας και σειράς δράσεων  παρακάθησαν σε εξέταση Αγγλικής γλώσσας , παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο, εργασία τύπου project και κοινωνική εργασία για το ‘Food security’ που ήταν και το θέμα της φετινής Ολυμπιάδας.

Θερμές ευχαριστίες στην κα. Μαρία Ιακωβίδου, επιθεωρήτρια Αγγλικής Γλώσσας, τον εξοχότατο πρέσβη της Ιορδανίας στην Κύπρο για τη βοήθεια καθώς και τον εξοχότατο πρέσβη της Κύπρου στην Ιορδανία κ. Μιχάλη Ιωάννου και τη σύζυγο του κα. Κατερίνα Πέτρου Ιωάννου για τη θερμή φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη Θερμές ευχαριστίες και στη Διεύθυνση του Γυμνασίου Σολέας για την πολύτιμη βοήθεια.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










871