« Όψεις της Μόρφου - του χθες και του σήμερα» Α΄ Βραβείο στο Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού Στροβόλου


Το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού έλαβε μέρος στον  Παγκύπριο  Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών με θέμα:  « Όψεις της Μόρφου - του χθες και του σήμερα», που προκήρυξε ο Δήμος Μόρφου. Ο Διαγωνισμός είχε ως θέμα  τις αναμνήσεις των ανθρώπων από τα τοπία της κατεχόμενης Μόρφου .

Η μαθήτρια Ελένη Νικολάου, του τμήματος Β2, συμμετείχε στον Διαγωνισμό υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Τέχνης κ. Μαρίας Κουρούγιαννη και εξασφάλισε το Α’ Βραβείο .

Η μαθήτρια του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας στον Εικαστικό Διαγωνισμό. Με την ευκαιρία αυτή, η Διεύθυνση  και το προσωπικό του σχολείου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια.

Επ’ ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς  επιθυμούμε όπως συγχαρούμε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για τη συμμετοχή και  τις διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς και αγώνες, καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδήγησαν.  Μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι που ανήκουμε στην κοινότητα του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και το Παιδεία News για την πολύτιμη συμβολή του για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στα εκπαιδευτικά θέματα του τόπου μας.  

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










995