Μαθητές/τριες του Λυκείου Στροβόλου συμμετείχαν σε ποιητική βραδιά


Ο Δήμος Στροβόλου και ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου πραγματοποίησαν ποιητική βραδιά με θέμα «100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή 1922 – 2022», την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6:45 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Στην εκδήλωση, μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, που διαβάστηκε από τον κ. Α. Χατζηθωμά, Φιλόλογο-Συγγραφέα, χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η κα Α. Προδρόμου, Ταμίας του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου και εκ μέρους της κας Χρ. Χατζηπαναγή, Φιλόλογο – Πρόεδρο ΕΠΟΚ, η κα Δ. Μασούρεκκου, πρώην Βιβλιοθηκονόμος του Δήμου Στροβόλου, που είχε και τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, μαθήτριες και μαθητές από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου διάβασαν αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα για τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Συγκεκριμένα, συμμμετείχαν οι μαθητές/μαθήτριες Ξένια Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Χαραλάμπους, Γιώργος Πόζωτος και Παναγιώτης Χαννατζιάς. Η διδασκαλία των κειμένων έγινε από την κα Β. Παπαδάκη, Φιλόλογο Β.Δ

Η εκδήλωση διανθίστηκε με τραγούδια από τη Μουσικό Πόπη Καραολιά – Προκοπίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1039