Διακρίσεις για Γυμνάσιο Αραδίππου στον 25ο Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό Δήμου Κερύνειας


   Παρόλη την προηγούμενη επισφαλή σχολική χρονιά, εξαιτίας των απρόσμενων συνθηκών της πανδημίας, εκπαιδευτικοί και μαθητές καταφέραμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα, μέσα από τις δημιουργίες μας, δίνοντας πινελιές αισιοδοξίας.

Έτσι, λοιπόν, συμμετείχαμε σε διάφορους διαγωνισμούς, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις για το Γυμνάσιό μας. Οι μαθητές μας Βασιλείου Ζωή του Γ6 και Γιώργος Κυριάκου του Κυριάκου του Γ3 συμμετείχαν στον 25ο Παγκύπριο Μαθητικό διαγωνισμό του Δήμου Κερύνειας με καθοδηγητή τον εκπαιδευτικό Φιλόλογο Σάββα Βορκά και απέσπασαν τιμητική διάκριση έκαστος.

Η Βασιλείου Ζωή, μέσα από τη ζωγραφιά της με τίτλο: Τα αγριολούλουδα του Πενταδακτύλου προμηνύουν τη νεκρανάστασή του, καθώς επίσης και ο Γιώργος Κυριάκου με τη ζωγραφιά του: Τι κι αν με πλήγωσες κατακτητή, εγώ προσμένω τη λευτεριά μου, εξέφρασαν την αγωνιστικότητά τους για μια πατρίδα ελεύθερη από την Τουρκική κατοχή και την πίστη τους για επιστροφή στην αγαπημένη και πανέμορφη πόλη της Κερύνειας, δηλώνοντας πως δεν ξεχνούν ότι η πατρίδα μας καταπατείται από τον Τούρκο εισβολέα, και διεκδικώντας παράλληλα, ως νέοι της Κύπρου τα νόμιμα  δικαιώματά τους.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, αξίζουν στους μαθητές που εργάστηκαν με ζέση αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!

Από τη Διεύθυνση 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1051